Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + PLANET EARTH II
Dölj

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + PLANET EARTH II – Spara 443 kr

Magazine Cover Magazine Cover
492,80 kr
49,50 kr
+ 39,50 kr i porto och exp.
Spara 443 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindingstid
  3. Tidningen levereras portofritt

PLANET EARTH II

BBC:s uppföljare till Planet Earth hyllar jordens skönhet och visar djurlivets underverk med bilder som är så imponerande att man knappt kan tro sina ögon.

PLANET EARTH II tar dig med på en fascinerande resa till världens djungler, berg, öknar, öar, slätter och städer fångade med en fantastisk detaljerad teknik.
Följ med till världens fyra hörn för att upptäcka de extrema krafter som formar livet i vart och ett av dessa omtalade landskap. Du får också se hur djuren som lever på jordens mest ogästvänliga platser på ett anmärkningsvärt sätt förmår överleva. Från öga mot öga med möten mellan otroliga varelser till episka resor genom andlös vildmark, får du uppleva naturens underverk på ett helt nytt sätt.

Serien är BBC Earth:s mest ambitiösa produktion hittills och använder den senaste tekniken inom filmproduktion, såsom kamerastabilisering, fjärrstyrd inspelning och drönare. Tack vare tekniken kommer du riktigt nära de knivskarpa bilderna.

Gör dig redo för en spektakulär resa runt vår planet med kungen av naturdokumentärer, Sir David Attenborough.

Andra erbjudanden från Illustrerad Vetenskap

Se alla erbjudanden från Illustrerad Vetenskap

Välkommen till vetenskapens fantastiska värld!

Tidskriften Illustrerad Vetenskap är perfekt för dig som är nyfiken av naturen. I varje nummer kan du läsa rykande färska nyheter från vetenskapens frontlinje, fascinerande artiklar om ingenjörernas största bedrifter och vetenskapliga förklaringar om världen runt omkring oss – allt presenterat på ett intelligent, snyggt och underhållande sätt som passar alla.

Med en prenumeration på Illustrerad Vetenskap får du din tidning i brevlådan portofritt var tredje vecka. Och mycket mer. Till exempel kan du läsa din tidning online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg, hitta bra erbjudanden i vår webbshop och få rabatt på våra spännande resor.

Jag och hela redaktionen på Illustrerad Vetenskap önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + PLANET EARTH II – Spara 443 kr

492,80 kr
49,50 kr
+ 39,50 kr i porto och exp.
Spara 443 kr!