Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + Stone powerbank
Dölj

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap
+ Stone powerbank
– Spara 397 kr

Magazine Cover Magazine Cover
446,80 kr
49,50 kr
+ 29,50 kr i porto och exp.
Spara 397 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid
  3. Tidningen levereras portofritt

Stone powerbank

Den smarta Stone powerbank tar lite plats, så den är perfekt att ha med sig i fickan när du ska till stranden, på festival eller när du bara behöver extra ström en hektisk vardag.
Stone powerbank är utrustad med två strömutgångar. Den ena utgången är perfekt att ladda en smartphone i och den andra passar till högtalare, surfplattor, kameror och liknande. För att använda powerbanken stoppar du bara i din enhets USB-kabel i powerbanken och ansluter sedan enheten.
Den stora kapaciteten på 6 000 mAh gör att du alltid har två fulla laddningar till din smartphone med dig, och med hjälp av LED-indikatorn kan du hela tiden se hur mycket ström du har kvar.
Detta medföljer:
– 1 st. Stone powerbank
– 1 st. USB-kabel för laddning av powerbanken

Andra erbjudanden från Illustrerad Vetenskap

Se alla erbjudanden från Illustrerad Vetenskap

Välkommen till vetenskapens fantastiska värld!

Tidskriften Illustrerad Vetenskap är perfekt för dig som är nyfiken av naturen. I varje nummer kan du läsa rykande färska nyheter från vetenskapens frontlinje, fascinerande artiklar om ingenjörernas största bedrifter och vetenskapliga förklaringar om världen runt omkring oss – allt presenterat på ett intelligent, snyggt och underhållande sätt som passar alla.

Med en prenumeration på Illustrerad Vetenskap får du din tidning i brevlådan portofritt var tredje vecka. Och mycket mer. Till exempel kan du läsa din tidning online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg, hitta bra erbjudanden i vår webbshop och få rabatt på våra spännande resor.

Jag och hela redaktionen på Illustrerad Vetenskap önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap
+ Stone powerbank

446,80 kr
49,50 kr
+ 29,50 kr i porto och exp.
Spara 397 kr!